Vi är två entreprenörer som har bedrivit näringsverksamhet i Falkenberg sedan 2014. Sex år senare, närmare bestämt 2020, valde vi att bilda aktiebolaget Falklant AB. Företaget ägs och drivs av Christoffer Stridh och Erik Nilsson. 


Idag utgår vi från en gård strax norr om Falkenberg och vi vänder oss både till privatpersoner och företag. I vårt tjänsteutbud har vi valt att fokusera på framförallt trädfällning, grävning och anläggning av t.ex. trädgårdar. Till dessa uppgifter har vi anpassat vår utrustning och maskinpark. I vårt fall innebär det att vi företrädesvis kan arbeta med verktyg och maskiner som vi själva äger, vilket är fördelaktigt både för oss och för dig som kund - dvs vi slipper hyra utrustning och de merkostnader som detta medför. 

Utöver de tjänster vi erbjuder har vi även tillgång till eget sågverk och sågtimmer från bl.a. Västerbotten. När träråvarorna har passerat genom vårt sågverk säljer vi dem i specialdimensioner alt. fortsätter vi förädlingen och tillverkar bl.a. rustika bord och bänkar. Läs mer våra tjänster och utbud genom att klicka på rubrikerna i rullgardinsmenyn under "Tjänster & produkter" ovan. 
Christoffer & Erik

Christoffer & Erik

Position Delägare

Känner varandra sedan barnsben och har yrkesmässigt jobbat tillsammans sedan 2014, då framförallt med trädgårdsskötsel. Med tiden har vi valt att rikta in oss på det gillar mest och det vi på så vis även har blivit duktiga på, vilket bl.a. är avancerad trädfällning. Tillåter klimatet trivs vi som bäst när vi får jobba utomhus, helst i projekt med varierande arbetsuppgifter. Vi hoppas och tror att våra kunder uppfattar oss som ambitiösa, tillmötesgående och lösningsorienterade!VÅR MASKINPARK

  • 1 st. grävlastare Huddig 1260B inkl. Waldung-kärra
  • 1 st. grävmaskin Yanmar Vio50
  • 1 st. traktor New Holland ts125 inkl. dumpervagn MI TIP
  • 1 st. bandgående lift Hinowa Lightlift 14.72
  • 1 st. sågverk Bamsesågen 10kw 9m (kedja och klinga) inkl. plan- och rikthyvel 60 cm
 
Post
Samtal
Instagram